ADIL om Justin Bieber.

Okei, så jeg kjenner jeg blir litt irritert når andre kjendiser tror de er kjente nok til å snakke dritt om andre kjendiser. Ja, dritt. Adil har snakket om Justin Bieber på tre av Norske talent showene, og han har bare drit å si om han.
Det han sa om at Justin Bieber ikke har talent, er bullshit. Da har han vel kanskje hørt en sang av han og bestemt seg ut i fra det, eller kanskje han bare følger strømmen med unge folk som ikke liker han. Det er vel kanskje ikke så rart Norge ikke er noe kjent i utlandet eller internasjonalt for sin musikk, når folk ikke hører talenter som Justin Bieber.Greit, han har sin mening, men det å si at han ikke har talent, det er bare "#/%"#)%.
Hvis han kan få si sin mening på landsdekket TV, kan vel jeg få si akkurat det jeg vil på blogg?
I tillegg til å synge som en engel, danser han, beatboxer, og er rett og slett en 'all time underholder'. Det er mer med en artist enn bare det å kunne synge (noe som han også kan)

Han brakk foten på scenen, men forsatte å synge, han har solgt mere album på en uke enn det Jonas Brothers gjorde på ett år, han gjør alt for fansen sin, og lar folks drømmer komme i virkelighet. Han solgte ut verdens mest kjente stadium, Madison Square Garden på 22 minutter, han har 10 musikkvideoer, han kom på andre plass i Stratford Idol da han var 12 år gammel uten at han noen gang hadde stått på en scene før, han ble signert av Usher i en alder av 13 år etter at både Usher og Justin Timberlake hadde kranglet over å signere han, HAN ER 17 ÅR, han har foreløping vunnet over 26 priser, han har skrevet sin egen bok, han har sin egen film og nevte jeg at han var 17 år?!


Dette er So Sick med Ne-Yo på Stratford Idol, alder 13 år!


'Common Denominator' første gangen han fremførte sin aller første egne sang, alder 14 år.

For meg så er det helt greit at folk ikke liker Justin Bieber, men man trenger ikke si det til alle andre eller si det høyt.
Hold det inni deg.

Synes du det var greit at Adil snakker om Justin på den måten han gjorde på TV?

 

8 kommentarer

Justin Drew Bieber Norge

06.05.2011 kl.23:12

Helt enig! Adil er sikkert tonedøv. Eller rett og slett dauhørt.

Justin Drew Bieber Norge

06.05.2011 kl.23:13

helt enig!!

og det er ikke greit grrr-_-

Emma

07.05.2011 kl.11:36

Utrolig bra skrevet !! :D

hei.

07.05.2011 kl.12:47

ADIL ER EN KUKK

Ozygirlza

07.05.2011 kl.14:58

Vel, Adil sa også at Justin var søt, og at han kunnne og synge. Men at han ikke hadde noe særegent. Men er det så lett for Justin å ha noe særegent når han kan alt mulig da? : D hahah.. Og det du skreiv, han er jo syyykt talentfull, jeg er så enig med deg! Jeg er veldig stolt over han, og stolt over å være en Belieber <3

-Andrea

KM

07.05.2011 kl.16:10

Ozygirlza: Skjønner hva du mener. Men måten han snakket på, måten han fikk det ut på, gjorde at jeg fikk en så utrolig negativ oppfatning av hva han sa og synes. Og da synes jeg det ikke er greit at han snakker sånn. Hadde han sagt det annerledes, kanskje jeg ikke hadde brydd meg ;)
Enig med deg! ;)

Bare bullshit det Adil sa.. Alt det han sa IN MY ASS!

Martine

07.05.2011 kl.21:46

Enig ! Adil burde være litt forsiktig med hva han sier ! følger han med elr ? hørt på sangene hans ? jeg ble så sur når jeg satt og så på at han snakka sånn om han..

Skriv en ny kommentar

hits